Didology

Genderneutraal

Een reactie plaatsen

Is muziek genderneutraal? Geen idee. Genderneutraal is op dit moment hip. Zo hip dat het ook irritant is volgens veel mensen. Kijk maar eens op deze website. Nu blijkt volgens tijdschtift Vrij Nederland bijvoorbeeld dat een genderneutrale opvoeding niet altijd even neutraal is.

Nu komen we terug op de openingsvraag. Kijk en luister voor het antwoord op deze vraag naar de onderstaande video’s. Het gaat om het origineel en twee gave covers van het nummer War Pigs van Black Sabbath.

Wat vind jij? Is muziek genderneutraal? In ieder geval vind ik het een geweldig nummer waarbij je echt even moet letten op de drummer van Foo Fighters tijdens het begin van het nummer (vanaf 0:45 min). Wat een plezier heeft hij!

P.S. First Aid Kit is heel hip op dit moment 😉

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s