Didology

Down with Tamino

Een reactie plaatsen

Het blijft leuk om bij toeval op een prachtige cover te stuiten. Een half uur geleden was weer zo’n moment. Ik volg sinds vorig jaar de Belgische/Egyptische (wat een combi!) zanger en gitarist Tamino na een tip van Marieke en was hem uit het oog verloren. Facebook toonde hem net op mijn tijdlijn. Facebook is ondanks alle kritiek dus best handig.

Helaas heb ik nog niet de gelegenheid gehad om hem live te zien. Deze zomer heb ik weer een kans wat hij speelt onder andere op Down The Rabbit Hole. Tamino kent zijn klassiekers uit de jaren 00 en zo ook het lekkere debuutnummer van de Arctic Monkeys, I Bet You Look Good On The Dancefloor.

 

 

De cover is heerlijk gestript van alle snelheid (en herrie volgens Monique). Monique vindt het geen nummer voor ons 1-jarig jubileum op deze zaterdagochtend en ze heeft gelijk. 🙂 Kijk, luister en geniet dus van onderstaande lome versie. Fijn weekeinde!

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s