Didology

Walk this way

1 reactie

Hoi iedereen,

Veel mensen zijn helemaal bezig met het wereldkampioenschap voetbal. Ik blijf toch ook bij de muziek. Vandaag heb ik het kort over muziek en mode. De Zweedse modeketen H&M zit soms in mijn muzikale vaarweg. En dit tot mijn stomme verbazing.

RUN DMC

Al een paar keer zag ik jonge hippe meisjes lopen met een t-shirt van de legendarische hiphopgroep Run DMC. De groep was populair en actief lang voordat deze hippe meisjes t-shirts met hun opdruk zijn gaan dragen.

RUN DMC 2

Muziek en mode. Een soort van mix van twee werelden. Ik vind het wel wat. Wel vraag ik me af of die hippe meisjes weten wie Run DMC waren… 😉

Ciao,

Dido

Advertentie

One thought on “Walk this way

  1. Olav draagt shirts van Kiss, the Ramones, de Stones en Jimi Hendrix. Bijna allemaal van de H&M. Niet dat hij weet wie het zijn, of überhaupt door heeft dat er iets op z’n shirt staat. Maar laten we het voor het gemak maar rekenen onder de categorie opvoeding en onderwijs. 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s