Didology

NIN

Een reactie plaatsen

Dag iedereen,

Nijmegen is vandaag vol muziek. In het Goffertpark vindt Fortarock XL plaats, harde rock/metalmuziek met als headliner Iron Maiden. Een paar kilometer verder vindt Emporium plaats bij recreatieplas de Berendonck. Nu is de muziekstijl dance in allerlei vormen. Het is een flinke cultuurbotsing, maar mooi is dat de muziek centraal staat.

Ik ga naar geen van deze twee festivals. Mijn keuze viel deze week op twee concerten. Het eerste concert was van Nine Inch Nails in de Heineken Music Hall en het tweede concert was van Joseph Arthur in de Spiegelbar (Tivoli) in Utrecht. Muziek met verschillende bezoekersaantallen, respectievelijk 5.000 mensen en 150 mensen. Het kan verkeren als muzikant, maar ik heb me vermaakt 🙂

NIN

Als je me vraagt welke van de twee concerten het meeste indruk maakte dan is de keuze makkelijk. Nine Inch Nails. Voortreffelijk geluid en fantastisch licht! Nu.nl was het met mij eens. Lees de recensie maar. De lichtshow was zwaar, zwaar indrukwekkend, terwijl ik echt wel wat gewend ben. Twijfel je aan mijn woorden? 😉 Bekijk deze video maar eens en dan ben je het wel met mij eens. Nine Inch Nails zet opnieuw de standaard voor de rest om te volgen.

Fijn weekeinde!

Ciao,

Dido

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s