Didology

DAAU

Een reactie plaatsen

Hoi iedereen,

DAAU staat voor Die Anarchistische Abendunterhaltung en nee, het is geen Duitse (muziek)band, maar ze komen uit België. Op wikipedia kan je aardige biografie lezen die niet helemaal actueel is.

Waarom heb ik het over DAAU? Het is de enige band die ik het afgelopen half jaar twee keer live heb gezien. Op 24 november 2013 in Nijmegen via Doornroosje met Anja en op 1 mei jl. in Arnhem via Luxor Live met Gideon.

DAAU

Beide concerten waren erg goed en de band speelde formidabel. Toch was er een groot verschil… het publiek! In Nijmegen had Doornroosje gekozen voor een zitconcert in een kleine zaal (LUX). Die zaal was goed gevuld. In Arnhem koos Luxor Live voor de grote (sta)zaal die slechts was bevolkt door 35 betalende bezoekers. En ja, ik heb ze geteld 😉

Ergens gaat iets mis bij Luxor Live. Dit is niet mijn eerste ervaring met een praktisch lege zaal in Arnhem. Arnhem en alternatieve muziek (want dat maakt DAAU) is geen goede combinatie. Ik heb niets tegen Arnhem, maar qua alternatieve muziek blijf ik gewoon lekker thuis in Nijmegen 🙂

Tot de volgende keer,

Dido

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s