Didology

Lille

3 reacties

Hoi iedereen,

Op dit moment verblijf ik voor een lang weekeinde in Lille, Frankrijk. Nu vraag je je misschien af wat Lille te maken heeft met muziek. Nou… Lille heeft een grote concertzaal, namelijk Le Zenith, waar grote namen uit de muziek spelen. Toch gaat deze blog niet over deze zaal. Lille en het kopen van cd’s, dat is waar deze blog over gaat. 🙂

Cd's

Gisteren en vandaag heb ik zeven cd’s gekocht (zie bovenstaande foto) bij de Auchan, de Fnac en de O’cd. Verschillende artisten en groepen, verschillende genres en verschillende momenten in tijd qua ‘release’.

Ik ben er heel blij mee. Nu heb ik nog meer muziek om te luisteren (ook straks in de auto op weg naar huis). Hoeveel hebben deze zeven cd’s mij gekost? Ik ben benieuwd naar jullie schatting. 🙂

Fijn weekeinde!

Au revoir,

Dido

 

Advertentie

3 thoughts on “Lille

  1. Ik schat zo’n €30 bij elkaar.
    Er zit trouwens 1 cd bij die ik zelf ook al eens heb aangeschaft. Dat komt ook niet vaak voor. Mag jij raden welke… :p

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s