Didology

Overtuigend

Een reactie plaatsen

Soms ben je al jaren fan van de muziek van de artiest. Soms komt de artiest al jaren op tournee naar Nederland. Soms verliest zo’n artiest mijn aandacht. En dan staat hij opeens dit jaar op het affiche van Down The Rabbit Hole! In dit geval heb ik het over Ryan Adams.

Met hoge verwachtingen ging ik richting zijn optreden. Daarbij was ik een beetje bang om te worden teleurgesteld. Gelukkig gebeurde dit niet. Wat een optreden! Gelijk vol gas. Meer dan 15 jaar aan geweldige nummers kwamen voorbij. Gevolg… bij thuiskomst heb ik gelijk via internet vijf albums gekocht die ik nog niet had 🙂

20150626-Ryan Adams-DTRH

Helaas geen opnames te vinden van dit prachtige optreden. Gelukkig speelde hij in hetzelfde weekeinde ook op het beroemde festival Glastonbury. Van dit optreden zijn wel opnames te vinden. Kijk en luister. Ik krijg er hetzelfde gevoel bij als tijdens het optreden in Beuningen. Weer vol gas!

Ryan Adams kan vol gas geven, maar geef de man een akoestische gitaar en een piano en hij verbaast je ook dan. Vorig jaar ging hij twee avonden aan de slag in New York. Het resultaat is kippenvel voor mij (lees ook deze recensie). Je kunt beide avonden helemaal beluisteren via Spotify. Aanbeveling 🙂

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s