Didology

Gezocht!

Een reactie plaatsen

Niet alle goede muziek is te vinden op Spotify. Het gebeurt dus wel eens dat er een probleem is. Dat probleem is niet groot als ik gewoon naar mijn muziekwinkel Kroese kan om de gezochte muziek daar te kopen.

Een andere optie is gewoon in het buitenland in een muziekwinkel de cd kopen. Zo is laatst in Berlijn de prachtige dubbelalbum Souverance van Anouar Brahem gekocht.

Mijn jeugdvriend Peter is ook een fijne oplossing. Via amazon.com (nieuw of tweedehands) de gezochte muziek bestellen en naar hem laten toesturen. Waarom? Hij woont al jaren in de Verenigde Staten. Hij stuurt mij een pakketje of laat het zijn ouders meenemen. Lekker goedkoop. Daar wordt een mens blij van šŸ™‚

renaud 2

Uiteraard is mijn muzieksmaak best specifiek dus komt het voor dat de gezochte muziek niet meer wordt geperst op cd. En dan begint een andere zoektocht…

De beste oplossing heet Discogs. Lees hier een mooi artikel over deze site. Onderdeel van deze site is een marktplaats voor muziek. Op deze marktplaats is vrijwel alles te vinden met resultaat. Bijvoorbeeld Renaud Garcia-Fons met het album Arcoluz dat met de post uit Italiƫ komt. Luister hier een stukje. Gezocht = gevonden = gekocht!

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s