Didology

Muzikale smoothie

Een reactie plaatsen

Dido! Hoe kom je nou toch aan al die mooie nieuwe muziek? Elke muziekliefhebber heeft zijn of haar eigen recept. Het is net als het kookrecept van een chefkok. Een proces met dat ene magische maar geheime ingredient. Hieronder volgt mijn recept voor een overheerlijke muzikale smoothie.

Ingredienten:

– Krenten uit de pop: dagelijks

– Allmusic: iedere vrijdag

– Written in music: keertje per week

– Kindamuzik: keertje per maand

– Pitchfork: alleen als je echt trek hebt

– Metacritic: alleen voor de grote trek

– The Guardian: als jazz-topping

   
Bereiding:

Je pakt een muzikale blender met minimaal een Spotify-cetificaat. Iedere dag krijg je een muzikale tip van Krenten uit de pop. Die lees je en af en toe gooi je die tip in de blender. Allmusic stilt de lekkere trek voor het weekeinde. De blender kan hiermee gevuld worden. 

Een lekker tussendoortje tijdens de werkweek is soms ook nodig. Via Written in music is de blender bij te vullen voor dat lekkere tussendoortje. Voor de maandelijkse topping is Kindamuzik niet te versmaden. Kijk uit dat je muzikale eetlust niet nu al wordt gestild.

Voor elk seizoen is er natuurlijk een geschikte muzikale smoothie. De juiste mix bereik je door afhankelijk van je wens een snufje Pitchfork (alternatief), Metacritic (best breed) of The Guardian (smakelijke jazz) toe te voegen. Wees hier terughoudend mee, want goede muziek is best verslavend en straks kun je niet meer zonder…

Geniet van deze overheerlijke muzikale smoothie! 🙂

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s